Hoe weet u of Joma Kaal de expertise, integriteit en onafhankelijkheid biedt die u van haar mag verwachten?

logo-mediators-federatie-nederlandDat ziet u aan het logo van de Mediatorsfederatie Nederland, de onafhankelijke kwaliteitskoepel voor mediation in ons land. Alleen mediators met de beschermde titel ‘MfN registermediator’ mogen dit logo voeren. Zij voldoen aan de door de federatie gestelde eisen van deskundigheid en kwaliteit. Bovendien zijn de MfN registermediators verplicht kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Het MfN controleert of dit ook daadwerkelijk gebeurt.

logo raad voor rechtsbijstand
Ik ben ook aangesloten bij de Raad voor de Rechtsbijstand en verzorg mediations die aan mij worden toegewezen door de rechtbank Noord-Nederland en het Juridisch Loket.

 

maatwerkmediator-logo
Ik ben lid van Maatwerk Mediator een landelijk netwerk van deskundige en betrokken mediators. U kiest één mediator bij u in de buurt, die u helpt in het hele proces rondom uw scheiding. U heeft te maken met één persoon, maar in feite wordt u bijgestaan door een hele groep. U profiteert namelijk van het vakmanschap van de andere Maatwerk Mediators. We hebben allemaal een andere achtergrond en hebben zo gezamenlijk kennis en ervaring op vele gebieden:  Notariaat, financiële dienstverlening, advocatuur, zorg en onderwijs, multiculturele relaties. Die kennis en ervaring kunnen wij op eenvoudige wijze met elkaar delen. Ook als het ingewikkeld wordt, kunt vertrouwen op onze deskundigheid. Dat geeft rust, en dat heeft u nodig.
Ik ben lid van de landelijke Stichting Mentorschap Nederland. Zij werkt met vrijwillige mentoren. Samen staan wij voor: Goede wettelijke vertegenwoordigers met persoonlijke aandacht voor iedereen die door ziekte of beperking moeite heeft om de regie over zijn leven te houden.

 

Al jaren werk ik in de gezondheidszorg voor verschillende organisaties.