Al jaren werk ik, naast mijn eigen praktijk, als mediator voor een aantal zorginstellingen. Ik bemiddel in conflicten tussen patiënten/cliënten en zorgverleners, maar ook tussen vakgenoten onderling binnen maatschappen.  Door mijn jarenlange ervaring ken ik deze wereld zeer goed en kan de toedracht die heeft geleid tot een conflict daarom snel inschatten.

Familiezaken
Als geregistreerd MfN register mediator met accreditatie voor Familiemediations en ingeschreven bij de Raad voor de Rechtsbijstand bemiddel ik in conflicten waar familieleden, echtgenoten, partners of zakenrelaties tegenover elkaar staan en er samen niet meer uitkomen. In de echtscheidingsmediation regel ik samen met u alles, van de omgangsregeling met de kinderen, tot de verdeling van het huis en andere geldzaken. Ook voor in het buitenland getrouwde echtparen kan ik de echtscheiding regelen.

Maatwerk Mediator
Ik ben co-founder/partner van de Maatwerk Mediator groep. Deze groep mediators bestaat uit verschillende disciplines, waaronder advocaten, een notaris, een hypotheekadviseur en accountant. Met al deze expertise in huis zijn wij goed in staat u in alle aspecten te adviseren en bij te staan.

Ik heb Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Groningen en ben afgestudeerd in twee richtingen: Personen- en Familierecht en Bestuursrecht. Ik ben goed op de hoogte van de juridische ontwikkelingen rond familie-, erfrecht en (internationaal) huwelijksvermogensrecht, maar ook in het gezondheids- en arbeidsrecht.

Door bijscholingen en intervisies houd ik mijn kennis op peil. Kaal Mediation hecht veel waarde aan vertrouwelijkheid, geheimhouding en is gebonden aan regels. Kaal Mediation is betrouwbaar en deskundig.

U kunt mij benaderen voor: